Bedrijfsprofiel

Wie is Raadviseurs?
Raadviseurs is een onafhankelijk accountants- en belastingadvieskantoor voor het MKB. Wij hebben een frisse, heldere maar vooral ook nuchtere kijk op administratieve, financiële en fiscale zaken en processen. Bij ons gaat het om meer dan procedures en processen alleen. Raadviseurs vertaalt uw wensen tegen de achtergrond van de voor u belangrijke omgevingsfactoren naar maatwerkoplossingen.

Vanuit deze overtuiging is Raadviseurs opgericht. Mr Gerdien W. Vlot accountant en fiscalist (06 – 547 545 99, gvlot@raadviseurs.nl) en mr Kees J.M. Zwetsloot fiscalist en bedrijfsjurist (06 – 121 145 21, kzwetsloot@raadviseurs.nl) zijn de mensen achter Raadviseurs. Gerdien en Kees beschikken beiden over zeer ruime nationale en internationale financiële en fiscale kennis. Zij hebben hun jarenlange ervaring opgedaan bij grote en middelgrote accountants- en advieskantoren. Zij kennen het MKB door en door.


Werkwijze
Het vertrekpunt voor advies en de voortdurende focus van Raadviseurs ligt altijd bij u. Het gaat immers om u en uw bedrijf. Raadviseurs gaat verder dan de traditionele werkzaamheden van een accountant of fiscalist. Natuurlijk verzorgen wij uw administratie, stellen wij uw jaarrekening op en geven wij u fiscaal advies. Maar bovenal zijn wij graag uw sparringpartner; wij komen samen met u tot maatwerkoplossingen voor u en uw bedrijf.

Raadviseurs opereert vanzelfsprekend binnen en met behulp van de toepasselijke wet- en regelgeving. Kwaliteit en efficiency zijn voor ons een vanzelfsprekendheid! U kunt van Raadviseurs transparante tarieven verwachten. Bovendien heeft u bij Raadviseurs altijd een vast aanspreekpunt.

Terug naar nieuws