Assistent accountant (m/v)

Aantal uren per week: 24-32

Opleidingsniveau: mbo/hbo

Standplaats: Gorinchem

Klik, klik, klik…

Misschien een beetje vreemd om hiermee een vacature te beginnen. Maar we vinden dit gewoon heel belangrijk.

We hebben het dan niet direct over jouw vingers die in je parttime functie als assistent accountant bij ons in Gorinchem (of thuis) over het toetsenbord razen. Nee, we bedoelen de klik met ons team en met onze klanten. Daar gaat het ons vooral om. We zijn een klein team van vier collega’s en werken op een persoonlijke manier met elkaar en met onze klanten samen. We nemen vaak werk van elkaar over en vinden op een gezellige manier samenwerken onmisbaar. Daar moet je natuurlijk wel inpassen. Maar daar krijg je dan ook een perfecte werkomgeving met leuke collega’s en klanten voor terug. Precies Raadviseurs!

Wat ga je doen?

Even over je werk bij ons (we zouden het bijna vergeten). Dit is erg afwisselend en je hebt veel ruimte om je dag en je werkweek op jouw manier in te richten. Het belangrijkste kort op een rijtje:

 • Opstellen van jaarrekeningen.
 • Verzorgen van fiscale aangiftes.
 • Diverse administratieve klussen.
 • Geven van kleine adviezen.
 • Bij toerbeurt koffie (of thee) halen voor je collega’s.

En vooral ook: veel leren. Door je te verdiepen in de achtergrond van je werk en door kennis van je collega’s te gebruiken in hetgeen je voor klanten doet. Daar helpen we je ook bij. Zo sta je nooit stil in je ontwikkeling en geven we je steeds meer verantwoordelijkheid richting klanten. Mooi toch!?

Wie ben jij?
Zoals eigenlijk al aangegeven, is je persoonlijkheid voor ons uiteindelijk doorslaggevend. In je precieze achtergrond, kennis en ervaring zijn we best flexibel. Gevoel voor cijfers hebben, het leuk vinden om dingen uit te zoeken, kritisch en betrouwbaar zijn in wat je doet en ook je grenzen kunnen stellen vinden we trouwens wel essentieel. Dat hoort nu eenmaal bij de rol van assistent accountant en hebben we als kantoor ook nodig. Fijn dus als je dit in je persoonlijke bagage meebrengt.

En verder:

 • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in Bedrijfseconomie of Accountancy.
 • Al een jaartje of twee ervaring in het werk dat je bij ons gaat doen.
 • Een Rotterdamse mentaliteit (ook al kom je misschien van oorsprong uit Groningen, Barneveld, Timboektoe-Zuid of uit 020, dat maakt ons niet uit). Dus: geen woorden maar daden! Zo zitten wij namelijk in elkaar.

Je doet het niet voor niks!
Voor niks gaat de zon op (en zelfs dat niet altijd). Zo is het nu eenmaal. Om je nog meer plezier in je werk te geven, belonen we je ook goed. Om een paar van onze arbeidsvoorwaarden te noemen:

 • Een goed salaris + vakantiegeld. We hadden hier graag je exacte salaris genoemd, maar dit hangt erg af van je kennis en ervaring. Daar komen we samen wel uit.
 • Flexibele werktijden en ruime mogelijkheden om thuis te werken (ook in niet-coronatijd).
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer.
 • Een oudedagsbijdrage. Dit klinkt misschien wat ouderwets, maar is juist heel modern. Ieder jaar in januari ontvang je een vast percentage van je brutoloon op je rekening. Dit kun je reserveren voor je pensioen, maar je kunt het ook op een andere manier besteden. Dat laten we helemaal aan jou over.

Solliciteer nu!
Voel jij al een klik met Raadviseurs? Solliciteer dan nu naar de functie assistent accountant en ga snel in deze afwisselende en leerzame baan bij ons aan de slag!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Gerdien Vlot (partner, belastingadviseur en accountant) via 06 – 54 75 45 99 of via gvlot@raadviseurs.nl. Gerdien vertelt je graag alles wat je wilt weten.

Maar je kunt natuurlijk ook direct hier solliciteren. Tot slot: ook wij houden ons natuurlijk aan de coronamaatregelen. De kennismaking zal dus grotendeels online plaatsvinden. Hoe ongezellig dit misschien ook is. Tja.

Raadviseurs groeit. Dat is voor ons geen doel op zich, maar onze klantenkring breidt zich doorlopend uit. Daarom staan wij altijd open voor contact met vakgenoten die een toekomst als collega bij ons zien zitten. Ook als we even geen concrete vacature hebben. Gedreven specialisten die de liefde voor het fiscaal en financieel vakgebied met ons delen. En die hun kennis en ervaring graag inzetten in het belang van onze klanten.

Heb jij interesse in een baan die precies bij jou past? Reageer dan op een vacature of neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op met Gerdien Vlot… Je bent van harte welkom bij Raadviseurs!

Dat is nou precies Raadviseurs!

Uiteraard is Raadviseurs lid van het Register Belastingadviseurs en van de NBA.

© Copyright - Raadviseurs